Bøker

Din historie, ditt budskap, din stemme. Vi hjelper deg å trykke bøker som passer din fortelling og skreddersyr trykksaken etter dine behov og ønsker.

Les mer om bøker og vår prosess nedenfor

Hva er det du ønsker å fortelle?

En rekke kunder har opp gjennom årene kommet til oss med sitt bokprosjekt og sammen har vi blitt enige om hvilket uttrykk boken bør ha med utgangspunkt i bokens innhold. Format, papirvalg, innbindingsmetode og effekter på omslaget er viktige momenter man må vurdere i en bokproduksjon.

Vi produserer både bøker med softcover som limfreses og bøker med trådhefting/stivbind hvor man kan velge blant en rekke forskjellige typer overtrekk og effekter. Våre dyktige rådgivere kan komme med anbefalinger til ditt prosjekt og fortelle mer om vår bokproduksjon.

Ønsker du hjelp med din bok?

Vår kreative avdeling kan hjelpe deg med å designe bøker som bærer din stemme med stolthet. Fortell din historie til verden, slik den fortjener å bli fortalt.

Teknisk informasjon

Står dere for design på egenhånd og er usikker på våre spesifikasjoner og tekniske krav når det gjelder magasiner og tidsskrift, kan dere lese mer om dette på teknisk informasjon siden.

Bli inspirert!

Nedenfor kan du se et lite utvalg sluttprodukter vi er stolte av å ha vært med å produsere. Klikk på et bilde for å se større versjon.

Spørsmål? Lyst å starte et prosjekt med oss?
Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat!

Fant du ikke hva du er ute etter? Se gjerne vår produkt- og tjenesteroversikt, eller prøv et søk.