Design til digitale medier

Velfungerende og vakre nettsider, nettbutikker og digitale kampanjer.

Les mer om design til digitale medier og vår prosess nedenfor

Bli sett på nett!

Å ha en god nettside lønner seg. Det er en kostnadseffektiv måte å eksponere din bedrift og dine tjenester til verden på, en informasjonskanal som er tilgjengelig døgnet rundt. Med andre ord en kjempeviktig markedsføringskanal og kommunikasjonsvirkemiddel som kan gi deg mer kredibilitet.

Uansett hva målet med din nettside er hjelper vi deg med å skape en nettside som gir resultater. Sammen med deg kartlegger vi nettsidens behov og derav definerer en funksjonell struktur og kundereise, styrket av godt innhold.

Full kontroll

Hos BK designer og utvikler vi nettsider fra bunn av selv, som betyr at vi har full kontroll over prosessen og sluttproduktet.

Vi benytter oss av en innovativ nett-plattform som gjør hele prosessen fra idé til ferdig produkt mer sømløs og effektiv. Inkludert i plattformen er det et innholdsstyringssystem (CMS), dette systemet gjør det super enkelt for deg å redigere innholdet og publisere nytt innhold på nettsiden.

Med denne plattformen skjer all oppdatering og vedlikehold automatisk. Du slipper å tenke på vedlikehold, backup og sikkerhet, alt skjer automatisk. Alt du trenger å tenke på er innholdet på nettsiden din.

Pixel-perfect

Hver eneste pixel betyr noe – vi lager vakre og effektive nettsider, som naturligvis fungerer på hver eneste enhet og nettleser. Selvsagt er alltid funksjon viktigere enn det visuelle, men vi er opptatt av at en nettside også skal se bra ut i tillegg til å føles bra ut.

Digitale kampanjer

Trenger du hjelp med visuelt materiale til digitale flater og på sosiale medier? Vi har god kompetanse på digitale kampanjer og hjelper deg gjerne med dine bannere og bilder uansett størrelse og plassering.

Animasjon og effekter

Gjør ditt prosjekt ekstra spennende ved å ta i bruk animasjon, video og andre effekter som sørger for ekstra blikkfang og oppmerksomhet. Vi har kompetansen du trenger for å levere spennende, levende kampanjer og digitale produkter.

Vi har både digitale hjerter og hoder og kan hjelpe til med det meste på digitale flater.

Spørsmål? Lyst å starte et prosjekt med oss?
Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat!

Fant du ikke hva du er ute etter? Se gjerne vår produkt- og tjenesteroversikt, eller prøv et søk.