Gaveartikler

Sett pris på dine medarbeidere og samarbeidspartnere med flotte gaver! Vi har et stort sortiment med gaver til enhver anledning og i alle prisklasser.

Les mer om gaveartikler og vår prosess nedenfor

Ingen glede er bedre enn giverglede

En gave blir alltid satt pris på. Vi har et kolossalt utvalg av gaveartikler, alt fra kulepenn til en stilfull grill, alt fra et pledd til en lukseriøs klokke. Vi har det du trenger, uansett anledning og prisklasse. Vi har dyktige rådgivere som kan hjelpe deg på veien, og som kan komme med tips og råd om du ikke finner helt hva du er ute etter. Vårt mål er å alltid finne en løsning til våre kunder.

Ta gjerne en titt på vår Gosh-BK nettbutikk for å se noe av utvalget vårt.

Vanskelig å velge?

Å finne denne rette gaven kan være en utfordrende oppgave – la medarbeiderne dine velge gaven selv. Dette fører til fornøyde medarbeidere og en mer personlig gave. Dessuten blir det en mye enklere jobb for den som gir gaven.

Dette kan arrangeres med nettsiden yourgifts.com. Her kan dine medarbeidere få et gavekort hvor de kan velge sitt produkt. Velg selv prisklasse og priskategori på produktene som skal være tilgjengelig for medarbeiderne. Utvalget er stort og variert og oppdateres fortløpende og det blir aldri utsolgt.

Etisk handel og miljø

Vi har et bevisst forhold til samfunnsansvar og etikk og er medlem av Initiativ for Etisk Handel (IEH). Vi bruker også Cemasys sitt verktøy for leverandørkontroll og kartlegging av alle ledd i leverandørkjeden vår. Vi er opptatt av at all handel skal være rettferdig og etisk.

En kan ikke nekte på at produksjon og transport gir store belastninger på miljøet. Vi streber derfor alltid etter å oppfordre kundene våre til å handle i god tid for å unngå bruk av flytransport. På den måten unngår vi unødvendig forsøpling av miljøet. Vi er miljøfyrtårn-sertifisert.

Vi er stolt sponsor av Dråpen i havet. En organisasjon som bistår mennesker på flukt ved å koordinere frivillige hjelpearbeidere.

 

Spørsmål? Lyst å starte et prosjekt med oss?
Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat!

Fant du ikke hva du er ute etter? Se gjerne vår produkt- og tjenesteroversikt, eller prøv et søk.