Alt til idretten

Skap entusiasme, glede og samhørighet med sportsklær, pokaler, klubbeffekter og alt i mellom. Vi har alt du trenger til din idrettsklubb og dine idrettslag.

Les mer om alt til idretten og vår prosess nedenfor

Drakter og tekstiler

Transfertrykk på draktsett og overtrekksdresser blir behandlet med stor presisjon og individuell klubbkompetanse. Vi sørger for at logoer kommer til sin rett, slik at sponsorer blir fornøyde.
Vi spesialdesigner klubbgensere, hettejakker, t-skjorter og annet tøy som identifiserer klubben og laget.

Pokaler og medaljer

Premier har gjennom alle tider vært kronen på verket for beste gjennomførte prestasjon.
Med over 30 års erfaring i bransjen leverer vi alt av spesialdesignede medaljer, pokaler og personlighetspremier. Sammen gjør vi ditt arrangement til en minnerik opplevelse for utøveren.

Klubbeffekter

Drikkeflasker, matbokser, svettebånd og andre produkter med klubbens logo er med på å markedsføre og fremme lagfølelsen. Med mange års erfaring i hva ungene og klubbene ønsker, gir vi god veiledning til valg av rett produkt.

Supporterutstyr

Få frem fargene, profilen og hjertet til klubben med drakter, skjerf, strømper og mye mer. Vi har alle produktene som både supporterne og spillerne vil elske.

Oppblåsbare minimål

Dette minimålet blåser du opp på kun 2 minutter. En drøm for alle klubber som ønsker at de yngste skal ha flere skuddmuligheter under trening og er et sikkert mål uten fare for skader.
Optimalt for skoler med vanlige gymsaler uten håndballmål. Du kan bestille minimål her.

Sponsorat/klubbsamarbeid

Vi ønsker å bidra til et godt samarbeid mellom idrett og arbeidsliv. Vi er sponsor og samarbeidspartner til både elite og breddeidrettsklubber i Sandefjord og Larvik.

Et mangeårig samarbeid med Norges Håndballforbund i alle landets regioner har gitt oss stor kompetanse på medaljer, pokaler, cuputstyr og tekstiler.

Spørsmål? Lyst å starte et prosjekt med oss?
Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat!

Fant du ikke hva du er ute etter? Se gjerne vår produkt- og tjenesteroversikt, eller prøv et søk.