Inneskilt, dekor og interiør

Vi leverer alt du trenger for å bli sett, for å veilede og for å skape entusiasme av innendørs skilting og dekorering.

Les mer om inneskilt, dekor og interiør og vår prosess nedenfor

Taktile skilt (Universell utforming)

I dagens virkelighet har universell utforming av offentlige bygninger blitt en selvfølge. BK Dekorima vet hva som kreves av skilting og merking og produserer selv taktile skilt med braille (blindeskrift)

Interiørskilt

Gode interiørskilt skal både være informative, dekorative og være gode representater av varemerket. I nært samarbeid med oppdragsgiveren utarbeider vi skilt eller skiltfamilier som passer til deres bygg og interiør, både når det gjelder utseende og funksjonalitet. I tillegg til å spesialprodusere skilt har vi også standard skilt som vi leverer med ønskede folietekster eller med papirutskrifter som du enkelt kan bytte ut og vedlikeholde selv.

Logoer

Vi har en moderne laserskjærer og fresemaskin som vi kan benytte oss av til å skjære ut bokstaver, tall, logoer, pictogrammer og andre grafiske former. En populær metode er å bruke klart plexiglass med folie på baksiden, på denne måten kan vi levere laserskårne produkter i alle farger. Andre materialer som kan brukes er; børstet aluminium, aluface, PVC og mer.

Glassdekor

Dekorér, inspirer og informer med spennende dekorering på glassflater. Dagens kontormiljøer har ofte store glassflater som bør få en dekor på seg av sikkerhetsmessig hensyn i tillegg til at det kan skape spennende miljøer. Vi har bred erfaring i å lage fine og funksjonelle dekorer. Noen ganger er det ønskelig å delvis dekke innsyn i noen rom, for eksempel møterom. Når vi lager en helhetlig plan for dette blir det spennende og fine løsninger. Aktuelle materialer er folie i alle farger, translusente eller transparente folier med farger, sandblåstfolier med eller uten trykk eller kombinasjoner med laserskårne plexibokstaver eller -logoer.

Veggdekor og tapet

Frisk opp veggene og skap den rette atmosfæren med flotte heldekkende motiver og dekor! Vi dekorer/tapetserer vegger ut ifra dine ønsker eller kan komme med våre anbefalinger. Våre dekorer/tapeter kan leveres med hvilket som helst printet motiv, eksempelvis naturbilder, produktbilder eller elementer fra din bedrifts profil. Vi hjelper gjerne med forslag og løsninger.

Bilder og utsmykning

Pryd veggene deres med flotte bilder som er trykket på plexiglass, glass eller aluminium. Vi leverer også bilder trykket på stoff som monteres i «skjulte» aluminiumsrammer. Stoffdukene blir stramme som trommeskinn og er enkle å bytte hvis man skulle ønske det. Disse bilene kan også leveres med integrert LED-lys hvis man skulle ønske seg det. Kanskje et heldekkende bilde som lyser bak resepsjonen?

Kombinasjon av bilder og firmalogo med eller uten lys kan være prikken over i’en for dine lokaler. Få frem kjernen, stemmen og gløden i ditt firma.

Spørsmål? Lyst å starte et prosjekt med oss?
Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat!

Fant du ikke hva du er ute etter? Se gjerne vår produkt- og tjenesteroversikt, eller prøv et søk.