Kataloger og brosjyrer

Vis stolt frem ditt sortiment av produkter og tjenester med flotte kataloger og brosjyrer av ypperste kvalitet. Produsert og trykket etter dine behov og ønsker.

Les mer om kataloger og brosjyrer og vår prosess nedenfor

Katalog og brosjyre, hva er forskjellen?

Det som skiller en katalog fra en brosjyre er antall sider, detaljnivå og utvalg av produkter. Ofte produserer vi kataloger med store opplag og mange sider hvor kundene også ønsker en mindre brosjyre med utdrag fra katalogen. Dette lar seg enkelt gjøre i en samproduksjon hos oss.

Skill deg ut i mengden

For å fremheve omslaget og skape nysgjerrighet hos leseren kan det ofte lønne seg å ha en spesialeffekt på omslaget. Spotlakk, heldekkende lakk, folie eller preg er velegnede effekter som tiltrekker seg oppmerksomheten til leseren.

Limfreste og stiftede produkter er de mest vanlige innbindingsmetodene, men vi tilbyr også spiralisering.

Vi har dyktige rådgivere som kan hjelpe deg med din idé og som kan veilede deg gjennom hele prosessen og tilby informasjon om vår produksjon og prosess

Design og visuell kommunikasjon

På laget har vi en dyktig og erfaren designavdeling som kan hjelpe deg med dine kataloger og brosjyrer. Sammen med deg kan vi sette opp vakre, treffende og fungerende sluttprodukter vi alle kan være stolte av.

Vi kan hjelpe deg gjennom hele prosessen, fra idé til ferdig sluttprodukt.

Teknisk informasjon

Usikker på våre spesifikasjoner og tekniske krav? En kan lese mer om dette på teknisk informasjon siden.

Bli inspirert!

Nedenfor kan du se et lite utvalg sluttprodukter vi er stolte av å ha vært med å produsere. Klikk på et bilde for å se større versjon.

Spørsmål? Lyst å starte et prosjekt med oss?
Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat!

Fant du ikke hva du er ute etter? Se gjerne vår produkt- og tjenesteroversikt, eller prøv et søk.