Magasiner og tidsskrift

Informer og engasjer dine kunder med det siste aktuelle. Vi trykker magasin og tidsskrifter med punktlighet, kvalitet og kjærlighet.

Les mer om magasiner og tidsskrift og vår prosess nedenfor

Trygghet og kvalitet

Produksjon av magasiner og tidsskrifter handler om trygghet med sikker levering til fastsatte tider vi er blitt enige om. Kvalitet er en selvfølge, og hos oss får du produsert magasiner og tidsskrift av høy kvalitet til svært konkurransedyktige priser. Vi har det nyeste av LED-offset trykkteknologi, som gjør oss unike når det gjelder høy stabil kvalitet på både små og store opplag.

Nysgjerrig hvilke maskiner og utstyr vi bruker? Du kan lese mer om dette på våre maskiner og utstyr siden.

Mange muligheter med spesialeffekter

Det er et omfattende variabler av formater, papirtyper og sidetall – og vi produserer selvfølgelig det aller meste. Ønsker dere foliering, krakelering, utstansing eller andre spennende effekter på for eksempel et omslag, har vi også utstyr til dette. Vi har dyktige rådgivere som kan hjelpe deg om du har spørsmål om våre produkter og prosesser.

Med over 50 faste tidsskrift publikasjoner trykker BK mer enn 750.000 tidsskrifteksemplarer i året!

Design og visuell kommunikasjon

På laget har vi en dyktig og erfaren designavdeling som kan hjelpe deg med dine magasin og tidsskrift. Sammen med deg kan vi sette opp vakre, treffende og fungerende sluttprodukter vi alle kan være stolte av.

Teknisk informasjon

Usikker på våre spesifikasjoner og tekniske krav? En kan lese mer om dette på teknisk informasjon siden.

Bli inspirert!

Nedenfor kan du se et lite utvalg sluttprodukter vi er stolte av å ha vært med å produsere. Klikk på et bilde for å se større versjon.

Spørsmål? Lyst å starte et prosjekt med oss?
Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat!

Fant du ikke hva du er ute etter? Se gjerne vår produkt- og tjenesteroversikt, eller prøv et søk.