Postesker

Få produktet ditt trygt frem! Vi produserer solide og slitesterke postesker som tåler behandlingen under distribuering og forsendelse.

Les mer om postesker og vår prosess nedenfor

Trygg postemballasje

Postesker benyttes som oftest til forsendelse i posten, derav navnet. De konstrueres slik at den ikke limes og kan enkelt brettes sammen til en flott eske. De produseres enten med kartong eller kasjert kartong (fortrykt i offset og limes på bølgepapp). Kan også leveres som en koffert med plasthåndtak.

Med moderne maskiner og dyktige fagfolk bak rattet tilbyr vi effektive og rimelige løsninger til dine postesker. Våre dyktige rådgivere hjelper deg gjennom hele prosessen, fra idé til ferdig sluttprodukt.

Fengende uttrykk

Lag et produkt som skiller seg ut i mengden og som skaper interesse! Vår kreative avdeling her på BK kan hjelpe deg med det visuelle. Sammen med deg kan vi skape et produkt som er salgsfremmende og funksjonelt.

Teknisk informasjon

Riss til din eske sender vi til deg, slik at du selv kan fylle den med dine design. Mer om spesifikasjoner, fargeprofiler og tekniske krav kan du lese om på teknisk informasjon siden.

Bli inspirert!

Nedenfor kan du se et lite utvalg sluttprodukter vi er stolte av å ha vært med å produsere. Klikk på et bilde for å se større versjon.

Spørsmål? Lyst å starte et prosjekt med oss?
Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat!

Fant du ikke hva du er ute etter? Se gjerne vår produkt- og tjenesteroversikt, eller prøv et søk.