Uteskilt og dekor

Tiltrekk deg interesse – vi hjelper deg med å bli sett! Vi leverer et stort utvalg av uteskilt og vinduslogoer, begge med eller uten LED-lys. Vi hjelper også gledelig til med flott og praktisk vindusfoliering.

Les mer om uteskilt og dekor og vår prosess nedenfor

Fasadeskilt

LED-lysskilt gi god synlighet til virksomheten din. Vi har siden 2005 produsert fasadelogoer og -bokstaver med LED-dioder som lyser fremover eller bakover. Ønske om oppmerksomhet, synlighet og byggets estetikk vil være avgjørende for hva man velger. Våre medarbeider KAN LED-lys og er gjerne rådgivere for å finne optimale løsninger akkurat for ditt bygg. Hvis man ønsker fasadeskilt uten lys så kan vi selvfølgelig også levere det. Vi leverer skilt i aluminium, stål, glass, plexiglass, kompositt, PVC og andre passende materialer. Mål og størrelser blir tilpasset slik at det passer perfekt på ditt bygg.

Alle våre fasadeskilt både med og uten LED-lys blir produsert på vår moderne fabrikk i Sandefjord.

Nysgjerrig hvilke maskiner og utstyr vi bruker? Du kan lese mer om dette på våre maskiner og utstyr-siden.

Uthengsskilt og nedhengsskilt

Vi produserer og leverer uthengsskilt og nedhengsskilt i mange varianter, tilpasset dine behov og ønsker. Vi skreddersyr produktet med ønsket logo og tekst slik at det passer firmaets profil og det bygget det skal monteres på. Mest vanlige materialer er pulverlakkert aluminium og plexiglass. Leveres med eller uten innvendig LED-belysning.

Frittstående skilt

Frittstående skilt kan ha mange forskjellige navn: monolitter, pyloner, søyleskilt, bøyleskilt og flere. Benyttes for å profilere bygg eller firmaer og brukes også ofte som veivisere med leietakeroversikter. Vi produserer og leverer skilt i alle fasonger og størrelser og har både standardskilt og spesialproduksjon.

BK Dekorima produserer over 1.000 enheter med LED-lys i året.

Vindusdekor

Skap blikkfang og interesse for dine lokaler! Vi hjelper gjerne med dekorering av vindusflatene eller med flott vinduslogo med LED-lys.

Parkeringsskilt og veivisere

Vi har god erfaring med å lage wayfinding-systemer og produserer alt av perkeringsskilt, henvisningsskilt, fløyskilt, veivisere og oversiktsskilt med kart.

Spørsmål? Lyst å starte et prosjekt med oss?
Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat!

Fant du ikke hva du er ute etter? Se gjerne vår produkt- og tjenesteroversikt, eller prøv et søk.